Succés
Societat Successos 08/07/2022

L'agressió a una menor, el detonant del tiroteig entre dos clans a Son Oliva

La Policia Nacional va detenir un home de 56 anys i es troba en presó provisional

ARA Balears
1 min
El cotxe contra el que van disparar fins a nou vegades.

PalmaEl tiroteig que es va viure aquest dimecres a Son Oliva hauria començat per l'agressió per part de dues dones a una menor del clan contrari. Així n'ha informat la Policia Nacional en un comunicat, en el qual ha explicat que aquesta no és la primera vegada que ha passat això, ja que els dos clans estan enfrontats des de fa temps.

Segons han explicat, el succés va començar quan una menor que pertany a una de les famílies va ser agredida al carrer Eusebi Estada per dues dones de l'altra família. Alguns familiars de la menor varen anar en cotxe a ajudar-la i en aquell moment es varen produir els trets contra el cotxe.

Fins al lloc es varen desplaçar dotacions de Seguretat Ciutadana, així com agents de la Policia Científica i del grup d'Homicidis de la Policia Nacional, que varen iniciar les gestions i varen identificar un dels presumptes responsables dels fets. Es tracta d'un home de 56 anys i de nacionalitat espanyola que acusen d'un delicte de temptativa d'homicidi i tinença il·lícita d'armes. Ja està en presó provisional, tot i que ha negat tenir res a veure amb el que va ocórrer.

Per ara la investigació continua oberta per aclarir els fets i la Policia Nacional no descarta que hi hagi més detencions.

stats