Decés
Societat Successos 19/04/2023

Aaron Carter va morir ofegat "accidentalment" després d'ingerir un gas i sedants

El departament de Medicina Forense del comtat de Los Angeles ha fet públic el trist final del germà de Nick Carter, dels Backstreet Boys

2 min
Aaron Carter

BarcelonaEl cantant i actor Aaron Carter va morir el 5 de novembre passat després d'ofegar-se "accidentalment" a la banyera després d'haver inhalat un gas inflamable present en llaunes d'aire comprimit, ha revelat ara el departament de Medicina Forense del comtat de Los Angeles (Califòrnia). L'autòpsia del germà de Nick Carter, membre dels Backstreet Boys, evidencia que, a més d'haver aspirat aquest compost químic, anomenat difluoroetà, també va ingerir alprazolam, un sedant per tractar trastorns com l'ansietat.

L'informe de l'autòpsia també assenyala que el cos de Carter, que tenia 34 anys quan va morir, no presentava traumatismes "potencialment mortals" quan va ser trobat al lavabo de casa seva, ubicada a la ciutat californiana de Lancaster, al comtat de Los Angeles. Carter va començar de teloner del grup del seu germà amb tot just 10 anys, i va arribar a publicar un primer àlbum que portava el seu propi nom per títol i que va ser reconegut amb un disc d'or. L'any 2000, Aaron Carter va ampliar la seva producció discogràfica amb Come and get it, configurant les bases del seu estil, lligat a la música electrònica i al dance, amb tal impacte que va aconseguir la categoria de triple platí.

En la seva faceta com a actor, va aparèixer en formats televisius com Lizzie McGuire o Sabrina, the teenage witch per després acabar participant en altres programes de tipus reality com Dancing with the stars. També va protagonitzar una sèrie familiar sense guionitzar titulada House of Carters, i fins i tot va embarcar-se en un projecte a Broadway anomenat Seussical: the musical. A més, la imatge d'Aaron Carter apareixia assíduament en programes del cor a causa de diferents polèmiques personals relacionades amb les seves conquestes amoroses.

Addiccions que venien de lluny

L'alcohol i la marihuana havien fet que la seva figura es veiés perjudicada i fins i tot va perdre la custòdia del seu fill Prince i va entrar a diversos centres de rehabilitació per intentar superar la seva addicció. Aquesta situació va minvar el seu potencial artístic, que es va reduir fins al punt que el seu últim disc, LØVË, va convertir-se en l'últim, l'any 2008. També va tenir problemes familiars amb el mateix Nick, que va presentar una ordre d'allunyament contra ell el 2019 al·legant que l'havia amenaçat amb matar la seva dona –que aleshores estava embarassada– i el seu fill.

Després de la mort d'Aaron, Nick va pujar una sèrie de fotos de quan tots dos eren nens al seu perfil d'Instagram acompanyada d'un text on es podia llegir: "La veritat és que l'addicció i la malaltia mental són les veritables culpables d'això". No és la primera tragèdia per als Carter, ja que la seva germana Leslie va morir el 2012 per una sobredosi a Nova York quan només tenia 25 anys.

stats