Mans en l'aire
Societat 21/08/2023

Vuit homes armats atraquen Miguel Bosé al seu domicili a Mèxic

Joies, rellotges, diners en efectiu i la camioneta Suburban van ser els objectes robats a la casa del cantant a Ciutat de Mèxic

1 min
Peñafiel demana des d’‘El Mundo’ que Bosé mori de covid

BarcelonaEren dos quarts de nou del vespre del divendres 18 d'agost quan Miguel Bosé estava descansant al sofà i mirant la televisió a casa seva, a Mèxic. L'acompanyaven també els seus dos fills d'11 anys, Diego i Tadeo, que aprofitaven la tarda d'estiu per jugar al pis de dalt de la casa. Tot estava tranquil fins que vuit ombres que passaven pel jardí de casa seva van cridar l'atenció del cantant. Abans que pogués avisar algú, els atracadors, vestits de negre, amb tapaboques i armats, van irrompre a la casa de Bosé.

"Van començar a cridar-li coses. Li van dir que no es mogués, que digués on eren els diners", relata aquest dilluns el diari mexicà TVNotas. Tot el rebombori va cridar l'atenció dels fills de l'artista, que van baixar a veure què passava. Els atracadors, vuit homes armats, havien desarmat una persona de seguretat de la casa i estaven atracant el seu pare. Joies, rellotges, diners en efectiu i la seva camioneta Suburban van ser algunes de les coses que els lladres van aconseguir endur-se mentre la família Bosé estava tancada en una habitació de la casa. Allà els van amenaçar i els van obligar a especificar on eren els objectes de valor de la casa.

Tal com informa el diari nordamericà, el vehicle robat va ser trobat a la demarcació Miguel Hidalgo de Ciutat de Mèxic. Tot i que el cantant de Como un lobo no ha fet cap declaració respecte als fets, ja ha interposat una denúncia al ministeri públic de Mèxic.

stats