Violència vicària

Un pare mata la seva filla de tres anys a Madrid i se suïcida

Els dos progenitors estaven separats, segons les primeres investigacions

ARA
1 min
Una ambulància del SUMMA 112 de Madrid i un cotxe de la Policia Nacional davant del bloc de pisos on s'ha produït el crim.

Madrid / BarcelonaNou cas de violència vicària a Madrid: un pare ha matat la seva filla de tres anys en un habitatge del barri de Lavapiés i després s'ha suïcidat, segons la Policia Nacional. Els pares estaven tramitant la separació i ja no vivien junts. Va ser la mare de la petita qui va donar l'avís a la Policia ahir al vespre perquè veia que a les finestres del domicili hi havia llum, però ningú li contestava i no localitzava l'home, de 47 anys.

Quan els agents van arribar, van trobar els dos cossos. Un equip de psicòlegs del Summa 112 ha atès la mare i l'àvia de la criatura, que també s'havia desplaçat fins al lloc dels fets, segons ha informat Emergències Madrid a l'agència Efe. S'investiga si hi havia antecedents de violència entre la parella.

Els veïns de l'immoble han explicat a l'agència Efe que la parella feia temps que vivia a la zona i que estaven tramitant la separació. La mare de la criatura, que va ser qui va avisar la Policia, vivia just davant de l'immoble on s'ha produït el crim.

Segons la Delegació del govern espanyol contra la violència de gènere, es tracta de la setena víctima menor d'edat en un crim de violència masclista o vicària aquest any. Aquest recompte només inclou els menors que moren a mans dels pares, no altres casos de violència familiar. "No hi ha paraules que acompanyin el dolor de la mare i de la família d'aquesta nena", ha dit a Twitter la ministra d'Igualtat, Irene Montero.

stats