Societat 17/05/2020

Els viatgers en quarantena a les Balears ascendeixen a 125 en tres dies

Aquest diumenge han aterrat a l'aeroport de Palma sis vols internacionals

Ara Balears
1 min
Els aeroports de les Illes començaran a rebre turistes d'aquí a un mes.

PalmaEls viatgers que han arribat a Palma en vols internacionals des que aquest divendres va entrar en vigor la quarantena fixada pel govern espanyol pugen a 125, després dels 62 que han aterrat aquest diumenge a l'aeroport de Son Sant Joan, segons ha informat l'agència Efe.

A més, dels passatgers arribats en els sis vols internacionals aquest diumenge a Palma, dues persones han estat retornades al lloc de procedència perquè no complien els requisits per poder viatjar.

Aquest divendres varen arribar a Palma 42 viatgers en vols procedents d'Alemanya que varen ser posats en quarantena, mentre que aquest dissabte varen aterrar tres vols, també provinents d'Alemanya, amb 21 passatgers que es troben igualment en quarantena, segons dades de Sanitat.

Cal recordar que aquest dissabte el ministre José Luis Ábalos va anunciar que els aeroports d'Eivissa, Menorca, Tenerife Sud, Alacant-Elx i Sevilla també seran punts d'entrada aèria a Espanya a partir d'aquest dilluns. Així, se sumen als de Barcelona, Gran Canària, Madrid, Màlaga-Costa del Sol i Son Sant Joan, a Palma, que ja varen ser designats divendres pel Ministeri de Transport i Mobilitat en una ordre ministerial publicada al BOE.

stats