Societat 23/05/2022

Veïns de Santa Catalina denuncien els "excessos" registrats aquest cap de setmana

La plataforma critica els crits, la música alta, la gent bevent als carrers i, fins i tot, alguna persona dormint a les voreres

ARA Balears
1 min
Gent a Santa Catalina.

PalmaL'Associació de Veïns Barri Cívic de Santa Catalina ha criticat aquest dilluns que el barri ha tornat a registrar "excessos" durant aquest cap de setmana i ha destacat crits, música alta i gent bevent als carrers.

En un comunicat, la plataforma ha destacat diversos casos, com una festa a un pis particular del carrer de la Fàbrica fins a les 08.30 hores de dissabte i "escàndol" a la plaça del Vapor fins a les 05 hores del mateix dia.

Així mateix, ha assegurat que, malgrat haver telefonat a la Policia Local en algunes ocasions, el soroll i la festa continuaven a altres indrets, com el carrer de Sant Magí, on es va traslladar un grup que celebrava un comiat amb megàfons i xiulets.

Per altra banda, també han remarcat que s'han registrat aglomeracions de gent bevent a les voreres del carrer del Cotoner i ha alertat que, fins i tot, hi va haver alguna persona dormint als carrers d'aquesta zona després de sortir de la discoteca.

69 actes

De fet, la Policia Local ha aixecat, entre aquest divendres i dissabte, un total de 69 actes a Santa Catalina, dels quals 13 encallin ser per ocupació de la via pública, 18 per deterioració de la tranquil·litat de l'entorn i 12 de trànsit, segons recull Europa Press.

Per altra banda, en el Polígon de Son Castelló es van aixecar un total de 83 actes: 73 per botellot, 6 per embrutar la via pública, 1 per tinença estupefaents, 1 per consum estupefaents, 2 per objectes per a accions il·legals i 1 denúncia de circulació per dificultar el pas dels vehicles.

stats