Societat 24/01/2022

La UIB tindrà un màster en investigació de ciències de l'activitat física i l'esport

Serà de 60 crèdits i s'iniciarà el curs 2022-2023

ARA Balears
1 min
Poliesportiu Princeps d'Espanya, Palma.

PalmaLa Universitat de les Illes Balears tindrà un nou màster a partir del curs vinent. Es tracta d'una nova titulació que s'enfocarà en la investigació en ciències de l'activitat física i l'esport. Segons ha anunciat el portaveu del Govern, Iago Negueruela, el Consell de Govern ha autoritzat la UIB a implantar-lo atesa "la demanda de la societat".

A partir de les explicacions donades, la titulació té dos objectius a fomentar: oferir a l'alumnat de grau una formació específica en l'àmbit de la promoció de la salut i el benestar i també fomentar la recerca en aquest camp. Així doncs, el màster constarà de 60 crèdits i s'adreçarà als titulats de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Alhora, el Govern ha aprofitat per anunciar que té la intenció d'implantar aquest grau a la UIB.

La docència del màster començarà el curs que ve (22-23) i hi estan implicats els departaments de Pedagogia i Didàctiques Específiques, de Psicologia, de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació, de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut i d'Infermeria i Fisioteràpia. Ara bé, des de l'Executiu han volgut destacar que aquest nou estudi no suposarà cap cost addicional a la UIB ni generarà necessitats de plantilla de personal docent i investigador.

stats