Societat 23/12/2019

UGT ofereix un manual a Mae de la Concha per sobreviure amb un poc més de mil euros

El sindicat ha recordat que De la Concha va votar en contra d'una proposta presentada al Senat per millorar el complement d'insularitat

Maria Fuster
1 min
La nova secretària general de Podem a les Balears, Mae de la Concha

PalmaUGT, en concret la Federació de treballadors dels Serveis Públics, ha oferit a la secretària general de Podem, Mae de la Concha, un manual per poder sobreviure a Balears amb un poc més de mil euros. El secretari del sector d'administració de l'Estat, Biel Riera, ha expressat “estupefacció” per les declaracions de la consellera d'Agricultura i Pesca, Mae de la Concha, en les quals manifestava la impossibilitat d'arribar a final de mes sense el plus d'habitatge de 22.000 euros, que se suma al seu sou de 60.000 euros més dietes.

FeSP-UGT ha recordat que De la Concha va votar en contra d'una proposició no de llei presentada al Senat en què se sol·licitava la millora del complement d'insularitat. Va ser una posició contrària a la que va prendre Unides Podem al Parlament balear mesos abans.

Riera considera que el seu trànsit per les “privilegiades altes esferes polítiques” li ha minvat la “capacitat de comprensió de la realitat” i l'“ha allunyada” dels plantejaments polítics de Podem i dels problemes quotidians de la ciutadania.

“Per a aquesta síndrome de despatx oficial, UGT li ofereix, sense cap despesa, un manual, elaborat pel personal de l'Estat destinat a Balears, per poder malviure a les Illes amb salaris de mileuristes i complements de residència per sota de 50 euros mensuals”, ha ironitzat.

“Garantim que els problemes econòmics dels membres de Podem i les seves decisions polítiques seran recordats en els pròxims comicis electorals. No podem consentir que en el futur Mae de la Concha i el seu equip continuïn sofrint aquestes penúries econòmiques”, ha incidit Riera.

stats