Societat 27/10/2022

UEP!Fly connectarà a l'hivern amb vols directes Eivissa i Menorca

La ruta s'estrena aquest diumenge i es mantindrà els caps de setmana

Iván Martín
1 min
Moment de la presentació de la nova ruta entre Eivissa i Menorca.

MAÓLa companyia UEP!Fly connectarà durant els caps de setmana d'hivern Eivissa i Menorca amb vols directes a partir d'aquest diumenge. Així ho ha anunciat aquest dijous el conseller de Mobilitat del Govern balear, Josep Marí, a l'acte de presentació. També hi han participat el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, la directora de l'aeroport d'Eivissa, Marta Torres i el representant de UEP!Fly Javier Taibo.

Els vols entre Eivissa i Menorca s'enlairaran els dissabtes a les 8.00 hores i els diumenges a les 16.40 hores, i entre Menorca i Eivissa, els dissabtes a les 9.45 hores i els diumenges a les 18.25 hores, uns horaris adaptats a la demanda d'aquesta ruta.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, ha destacat la iniciativa: "Sempre és una bona notícia la millora de la connectivitat i més en especial aquesta ruta tan demandada pel Govern. Celebram aquest anunci, ja que unim dues illes que moltes vegades han estat allunyades per la poca oferta que hi havia entre elles". Per la seva banda, el director general d'Esports, Carles Gonyalons, ha emfatitzat la rellevància per l'àmbit esportiu: "A la fi veim la realitat d'un servei tan demandat per tot el món de l'esport, a partir d'ara els nostres esportistes podran assistir a les competicions que es duguin a terme a les altres illes sense necessitat de fer escala".

El vol té una durada prevista d'una hora i quart i, pel que fa a la tarifa, amb el descompte de resident, el preu més econòmic surt per 28 euros. A més, hi ha un descompte addicional del 10% per a clubs esportius federats en competicions oficials a la Comunitat Autònoma.

stats