Amor

Tornar-se a enamorar després d’una relació tòxica

Txell Mas, nedadora

Selena Soro
2 min
Txell Mas

La nedadora Txell Mas va conèixer el Pere a l’aniversari d’una de les noies de l’equip. “Ens vam barrejar moltíssima gent, i recordo que el Pere destacava perquè era molt bromista i tota l’estona ens feia riure”, explica la granollerina. A la nit eren tants que no hi havia prou llocs per dormir, així que es van haver de barrejar uns quants a la mateixa habitació. A ells dos els va tocar junts. 

“L'endemà al matí una amiga em va dir que creia que al Pere li havia agradat. Jo no en vaig fer gaire cas perquè en aquell moment estava tancada a conèixer gent: acabava de sortir d’una relació molt tòxica i no preveia començar-ne una altra”. 

Al marxar de la masia, Mas va veure que el Pere l’havia començada a seguir a Instagram, i uns dies després la nedadora va rebre una invitació a sopar per part de l’amiga de l’aniversari. “El Pere em va trucar des del mòbil d’ella per preguntar-me si hi aniria, i va dir que si hi anava ens ho passaríem molt bé”. Mas hi va accedir i va anar al sopar. “Vam estar molt a gust i quan vam acabar ens en vam anar tots a Caldes de Montbui i vam passar la nit mirant les estrelles a la muntanya”. A partir d’aquell dia, explica la nedadora, el Pere “va començar a picar pedra”. “La veritat és que en va haver de picar molta”, reconeix. 

Un dia que l’equip competia a Barcelona, el Pere es va presentar amb un bombo i un grup d’amics i es van deixar la pell animant-les des de les grades. “Realment era molt atent, no només amb mi, sinó amb totes les noies de l’equip, i això m’agradava”, detalla Mas. Des d’aleshores la nedadora i el Pere es van començar a veure de tant en tant i, un any després, estaven “més o menys junts”. “Teníem una relació però no era una cosa seriosa ni li posàvem nom”. De sobte va arribar el confinament i allò ho va canviar tot. 

“La veritat és que va ser una època en què el Pere em va demostrar moltíssimes coses. No ens podíem moure, però com que ell és fisioterapeuta va venir un dia per sorpresa a tractar-me a mi i a la companya d’equip amb qui estava confinada”. Al final, que el noi cuidés tan bé les seves amigues –i també que les fes riure– va acabar d'enderrocar el mur que la nedadora havia aixecat.  

Tres anys després, continuen junts i es preparen per compartir pis. A casa, però, no hi pararan gaire, perquè tots dos són molt actius. “Som de fer mil coses i, si tenim un dia lliure, probablement farem tres plans diferents”, explica la nedadora, que finalment ha descobert la clau d’una relació feliç: “El respecte mutu, la comunicació i valorar-se a un mateix i a l’altre per igual”.

stats