Societat 27/02/2021

TUI es planteja tornar a volar a Mallorca a final de març

La represa de la connexió de vols depèn de la situació sanitària

ARA BALEARS
1 min
Un avió de Tui.

PalmaEl touroperador TUI es planteja tornar volar a Mallorca a final de març, segons ha avançat Diario de Mallorca i ha confirmat l'ARA Balears. Cal destacar que l'aerolínia posarà en marxa els seus avions de TUI Fly i que no llogarà cap avió extern per tornar a iniciar operacions, tal com va succeir el mes d'octubre de l'any passat. Tot i això, fonts de la companyia expliquen que la represa de la connexió "depèn molt de la situació sanitària".

Segons expliquen fonts internes de RIU, accionistes de TUI, l'aerolínia connectarà les principals ciutats alemanyes amb l'illa i ho farà amb un vol setmanal, tot i que no descarta incrementar-lo a dos. "És una bona notícia, perquè si estan pensant reprendre l'operació vol dir que tenen intenció de mantenir-la i creim que podria anar a més", comenten.

Cal recordar que el president del touroperador, Fritz Joussen, va assegurar el mes de gener que enguany esperava "un estiu relativament normal", ja que la vacunació contra el coronavirus farà que d'aquí a poc les restriccions siguin innecessàries. Encara que Joussen sigui optimista, enguany TUI només oferirà el 80% dels vols habituals i tornarà a oferir creuers amb els 16 vaixells de què disposa la companyia.

stats