Economia 02/01/2021

El president del touroperador TUI espera "un estiu relativament normal" enguany

Fritz Joussen assegura que la vacunació contra el covid-19 farà que d'aquí a poc les restriccions siguin innecessàries

Ara Balears
1 min
Un avió de TUI-Fly.

PalmaEl president del touroperador alemany TUI, Fritz Joussen, espera "un estiu relativament normal" enguany pel que fa als viatges, ja que la vacunació contra el coronavirus farà que d'aquí a poc les restriccions siguin innecessàries, segons ha informat l'agència Efe.

"Totes les nostres investigacions de mercat mostren que hi ha un gran desig de viatjar per part de la gent després d'aquests temps del coronavirus", ha assegurat Joussen en unes declaracions al diari Rheinische Post.

Tot i això, ha explicat que el primer semestre encara serà difícil i el 2021 serà un any de transició abans que el turisme recuperi el moviment anterior a la crisi. Joussen considera que els viatges turístics creixeran més ràpid que els desplaçaments per motius de feina, perquè "les videoconferències continuaran reemplaçant algunes trobades".

Encara que el president del touroperador sigui optimista, enguany TUI només oferirà el 80% dels vols habituals i tornarà a oferir creuers amb els 16 vaixells de què disposa la companyia.

stats