Societat 12/03/2021

TUI avança els seus vols a Mallorca i operarà a partir del 21 de març

Cada dia hi haurà un vol dels aeroports de Hannover, Düsseldorf i Frankfurt

1 min
Un avió de Tui.

PalmaEl touroperador TUI avança els seus vols a Mallorca i començarà a operar a l'illa a partir del 21 de març, una setmana abans del que tenia previst, segons ha avançat Diario de Mallorca i ha confirmat l'ARA Balears. Ho farà amb la seva companyia aèria, TUI Fly, i cada dia hi haurà un vol dels aeroports de Hannover, Düsseldorf i Frankfurt.

Aquest avançament ha vingut motivat per la decisió del govern alemany de treure les Balears de la zona de països de risc a partir d'aquest diumenge. Així, els residents que viatgin a les Illes no hauran de fer quarantena quan tornin al seu país d'origen. "És una bona notícia per al sector turístic", explica el CEO de TUI d'Alemanya, Marek Andryszak, en una nota.

El grup assegura que Mallorca és una de les destinacions més populars per Setmana Santa entre els clients alemanys, per això espera un fort augment de les reserves de darrera hora. També recorda que els paquets turístics es poden reservar o cancel·lar sense cap mena de càrrec fins 14 dies abans de volar.

stats