Succés
Societat 09/04/2024

La dona gran trobada morta a Lloseta va morir per causes naturals, i la seva filla, per l'incendi

Encara es desconeixen les causes del foc, però tot apunta que va ser provocat

ARA Balears
1 min
Lloseta

PalmaLa dona de 85 anys trobada morta a Lloseta va morir per causes naturals, mentre que la seva filla (de 44 anys) va morir a causa de l'incendi. Així ho ha confirmat l'autòpsia feta aquest dimarts als dos cadàvers. La investigació que fa la Guàrdia Civil apunta a la possibilitat que l'incendi que va causar la mort de la filla podria haver estat provocat intencionadament.

Segons ha avançat aquest dimarts Diario de Mallorca, la dona hauria deixat una carta de suïcidi i hauria col·locat dues bombones de butà que no arribaren a explotar. Es desconeix, per ara, si tot estava planificat o si la mort de la mare hauria estat el detonant del suïcidi.

Cal recordar que aquest passat dilluns dematí la Policia Local del municipi va rebre l'avís d'un veí que assegurava que no aconseguia localitzar-les i, quan arribaren al domicili on residien, trobaren els dos cadàvers i les proves d'un incendi que s'havia produït dins l'habitatge.

Poc després hi va intervenir també la Guàrdia Civil, qui a hores d'ara duu a terme la investigació per esclarir les causes del foc. Segons han detallat veïns del municipi, les dues víctimes vivien al carrer de l'Estació, eren molt conegudes al municipi i tenien problemes de salut.

stats