Societat 19/11/2018

Troben la vaca desapareguda a Ferreries que havia estat arrossegada per la pluja

El 112 ha confirmat, a través de Twitter, que s'ha trobat l'animal, que formava part d'un grup de 15 vaques atrapades per la pluja

Iván Martín
1 min
Aquestes són les vaques rescatades pel servei d'Emergències del 112 i la Policia Local de Ferreries.

FerreriesLa intensa pluja que encara cau a Menorca no ha impedit el rescat per part d'efectius d'Emergències 112 i de la Policia Local de Ferreries de la vaca que des d'aquest matí estava desapareguda després de ser arrossegada per la virulència de l'aigua. El 112 ha confirmat, a través de Twitter, que ja l'han trobada. Cal recordar que l'animal formava part d'un grup de 15 vaques que, inicialment, s'han vist atrapades per la pluja.

Els fets han succeït al barranc d'Algendar de Ferreries quan un pagès ha donat l'avís a l'112, tan bon punt les 15 vaques s'han vist sorpreses per la pluja. Una d'elles no ha pogut travessar el barranc i ha estat arrossegada per l'aigua. A més, les conseqüències podrien haver estat pitjors, ja que en el moment de l'incident el ramat el formaven 31 vaques, 16 vedells i 1 bou.

Efectius d'Emergències i de la Policia Local de Ferreries han intervingut en el dispositiu de salvament. La recerca de la vaca desapareguda ha acabat amb un final feliç. La raça autòctona de vaca ha demostrat que és d'una altra pasta.

stats