Societat 15/05/2019

La Policia cerca el fill de la dona assassinada a s'Arenal

La Policia ha confirmat que el cos presenta senyals de violència

Ara Balears
1 min
La Policia Nacional demana col·laboració per trobar a la dona desapareguda en 2018

PalmaAquesta matinada ha aparegut el cadàver de Francisca Zavala, una dona equatoriana de 53 anys que va desaparèixer diumenge passat en un immoble situat a la carretera militar de Palma, amb senyals de violència, segons ha informat la Policia Nacional. El Grup d'Homicidis s'ha fet càrrec de la recerca i no ha estat fins a les 13.30 h que ha pogut identificar el cadàver, ja que es trobava en un estat de descomposició avançat. Segons han informat fonts de la Policia, el cos s'ha trobat en un estat de descomposició avançat dins unes bosses de plàstic i la podria ser morta des de fa dos i tres dies.

Un portaveu policial ha indicat que s'estan recaptant dades per determinar les causes de la defunció de la víctima, però els primers indicis apunten a una mort violenta. Segons 'Diario de Mallorca', la policia està cercant ara el seu fill per interrogar-lo, ja que el jove havia estat vivint a la casa durant els darrers dies. De moment, no l'han localitzat.

Segons confirma la Policia, el cos presentava senyals de violència i ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense, on està previst que li practiquin l'autòpsia. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació.

stats