Succés
Societat 04/12/2022

Troben el cos sense vida de l'excursionista que va desaparèixer a Raixa

La Guàrdia Civil ha localitzat el cadàver a una zona de difícil accés

ARA Balears
1 min
Helicòpter de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil ha trobat el cos sense vida de l'excursionista que va desparèixer a Raixa dilluns mentre feia una excursió per la zona. El cos armat ha explicat a l'ARA Balears que, després de les primeres investigacions i la intervenció del metge forense, han pogut confirmar que el cos localitzat és el de l'home de 45 anys que cercaven des de fa sis dies.

El cos armat ha localitzat el cadàver a una zona de difícil accés. Les primeres observacions dels agents apunten al fet que l'home va sofrir un accident mentre era d'excursió per la zona, tot i que encara s'estan duent a terme les investigacions pertinents per aclarir els fets i descobrir què va passar realment.

Durant la jornada d'aquest dissabte la Guàrdia Civil va incorporar un dron amb càmeres tèrmiques per tal d'accedir a indrets on l'accés per als humans i els vehicles és més complicat i aquest element ha ajudat a poder ampliar les zones de recerca. Cal recordar que la recerca a la zona on s'ha trobat el cadàver va començar dilluns quan un home de 45 anys va avisar que s'havia desorientat, però no varen poder prendre-li totes les dades per a la seva localització perquè es va perdre la cobertura o es va esgotar la bateria del seu telèfon.

Des d'aquell moment el cercaven, però la Guàrdia Civil ha recordat que la zona on va desaparèixer l'excursionista "és molt abrupta" i té molts de penya-segats i vegetació, fet que en dificultava la localització.

stats