Succés
Societat 03/12/2022

La Guàrdia Civil suma un dron a la recerca de l'excursionista perdut a Raixa

Fa sis dies que l'home va cridar els serveis d'emergències, però encara no l'han localitzat

ARA Balears
1 min
Un dron de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil continua sumant efectius en les tasques de recerca per intentar localitzar l'excursionista de 45 anys que es va perdre dilluns a Raixa. El cos armat ha explicat que en la darrera jornada han incorporat un dron amb càmeres tèrmiques per tal d'accedir a indrets on l'accés per als humans i els vehicles és més complicat.

La Guàrdia Civil utilitza un dron per trobar l'excursionista perdut a Raixa

Aquesta és la sisena jornada en què els equips d'emergències participen en l'operatiu per localitzar l'home i, per ara, només han aconseguit localitzar una jaqueta que probablement pertanyia a l'home. Actualment, participen en l'operatiu el Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM), l'helicòpter del Servei Aeri de la Guàrdia Civil i patrulles de Seguretat Ciutadana al costat del Grup de Rescat dels Bombers de Consell amb la seva unitat canina.

Cal recordar que els fets van començar dilluns horabaixa, quan l'home, de 45 anys, va avisar que s'havia desorientat, però no varen poder prendre-li totes les dades per a la seva localització perquè es va perdre la cobertura o es va esgotar la bateria del seu telèfon. Des d'aquell moment el cerquen, però la Guàrdia Civil ha recordat que la zona on va desaparèixer l'excursionista "és molt abrupta" i té molts de penya-segat i vegetació, fet que en dificulta la localització.

stats