Societat 12/04/2021

Una trentena de veïns protesten contra el projecte de Nuredduna

Els manifestants han aprofitat que la regidora responsable presentava l'inici de les obres de renovació dels carrers que envolten el mercat de Pere Garau

2 min
Alguns dels veïns que han protestat contra el projecte de Nuredduna.

Una trentena de veïns, membres de les entitats Flipau amb Pere Garau, l'associació de comerciants del mercat de la zona i ARCA s'han manifestat aquest dilluns contra el projecte de l'Ajuntament de Palma perquè el carrer de Nuredduna sigui per a vianants. Els manifestants han aprofitat que Cort feia un acte de presentació sobre l'inici de les obres per renovar els carrers que envolten el mercat del barri.

La vicepresidenta d'ARCA, Àngels Fermoselle, ha reclamat que les entitats puguin participar en les decisions que es prenen al barri. "Que deixin de fer anuncis i propaganda sobre feines que són de manteniment", ha criticat Fermoselle, i ha afegit que "rectificar és de savis". La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat de Cort, Angélica Pastor, s'ha apropat als manifestants i els ha reiterat que el projecte continuarà en marxa.

Una màquina treballa als voltants del mercat de Pere Garau.

De fet, no és la primera vegada que les tres entitats critiquen el projecte de Cort. Les organitzacions, que ja varen presentar una campanya que critica els plans del Consistori, afirmen que només actuar en la zona del barri més propera al centre i amb una renda per càpita més alta respecte d'altres zones de Pere Garau provocarà més desigualtats socials.

D'altra banda, Angélica Pastor ha explicat que les tasques per asfaltar els voltants del mercat de Pere Garau es conclouran aquest dilluns, i que la reparació integral de la plaça es farà dimarts i dilluns i dimarts de la setmana vinent. "Feia més de 20 anys que no es feia una inversió així i per això crec que els veïns avui estan d'enhorabona", ha dit Pastor, i ha comentat que la inversió que es farà aquests dies per embellir aquest espai suma 43.500 euros.

stats