Laboral
Societat 15/12/2023

Tirme renova la col·laboració amb la Fundació Deixalles

L'objectiu d'aquest conveni és treballar conjuntament en les bones pràctiques de responsabilitat social i inserció laboral en el sector del tractament de residus

ARA Balears
1 min
Joan Mateu, Antoni Ramis, Francesca Martí, Raquel Martínez, Antonio Pons y Jose Miguel Burguera

PalmaTirme ha renovat el conveni amb la Fundació Deixalles per tal de treballar conjuntament en les bones pràctiques de responsabilitat social i inserció laboral en el sector del tractament de residus. La col·laboració, que s'ha dut a terme ja durant els darrers 21 anys, ha permès ja la incorporació al mercat laboral de més de 1100 persones en risc d'exclusió social.

Segons han detallat aquest divendres, durant aquest 2023 han treballat en les instal·lacions del servei públic que gestiona Tirme 70 persones, 43 d'elles amb contractes d'inserció. A més, el 30% dels llocs de treball estan ocupats per dones. En la nota de premsa, han detallat que els treballadors que s'incorporen des de la Fundació Deixalles desenvolupen diferents activitats relacionades amb el tractament de residus en les instal·lacions que gestiona Tirme, com el triatge dels mateixos en la planta de selecció d'envasos.

Amb aquest conveni de col·laboració, Tirme manté el seu compromís amb el foment del treball verd dins la seva estratègia d'aconseguir una economia circular que potenciï aspectes relacionats amb la sostenibilitat social.

stats