Societat 21/02/2023

L'Ajuntament de Palma signa la compra dels terrenys del Lluís Sitjar

A partir d'aquest dimarts, els copropietaris seran citats a la notaria per formalitzar la seva voluntat de vendre els títols a Cort

1 min
La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, ha signat davant notari i en nom de l'Ajuntament de Palma la compra dels terrenys del Lluís Sitjar.

PalmaJa és oficial: l'Ajuntament de Palma ja ha signat la compra dels terrenys del Lluís Sitjar. Així ho ha formalitzat la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, amb la seva signatura davant notari aquest dimarts. També hi han assistit el CEO del RCE Mallorca, Alfonso Díaz; el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, i el president de l'associació de copropietaris del Lluís Sitjar, Joan Aguiló.

D'aquesta manera, Cort fa la darrera passa per adquirir els antics terrenys del Lluís Sitjar, on el Consistori vol ubicar un gran parc amb equipaments públics. Així, a partir d'aquest tràmit, els copropietaris seran citats a la notaria perquè facin la signatura que formalitza la seva voluntat de vendre els seus títols a Cort. "L'Ajuntament els pagarà una vegada se superi el 60% de la propietat", ha informat la regidora, qui ha celebrat que "avançam cap a la solució d'un problema que estava bloquejat, gràcies a totes les parts implicades".

Truyol ha recordat que "avui dia més del 70% dels títols de propietat que s'han ofert a l'Ajuntament tenen tots els papers en regla, mentre que un percentatge molt petit encara està pendent d'algun tràmit de registre del propietari". Així, ha defensat, s'acosten a solucionar "un problema històric de més de 20 anys, de tenir uns terrenys abandonats".

Ara, amb la compra, Cort podrà "fer un gran parc i uns equipaments perquè tota la ciutat en pugui gaudir", sobretot els veïns dels voltants, "que tenen una necessitat de serveis i zones verdes important". El Consistori pagarà 13 milions d'euros per comprar aquests dos terrenys, "una inversió molt beneficiosa", que també permetrà mantenir "els records de tothom que hi va anar durant molts anys a gaudir del futbol".

stats