Societat 04/09/2018

Reobren les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí

Una vegada obtinguts els resultats de les analítiques de les darreres mostres d'aigua es constata que les aigües d'aquestes platges són aptes per al bany

Efe
1 min
Un nou vessament d'aigües brutes obliga a tancar Can Pere Antoni i Ciutat Jardí

PalmaDesprés que les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí fossin tancades un cop més com a conseqüència dels vessaments provocats per la intensa pluja, aquest dimecres, i després d'obtenir els resultats de les analítiques de les darreres mostres d'aigua constatassen que les platges són aptes per al bany, les platges s'han reobert de nou.

La pluja intensa del vespre i de la nit de dilluns va causar un vessament d'aigües mixtes (pluvials i residuals) a l'estació impulsora del baluard al torrent Gros.

Com a conseqüència, ambdues platges van ser tancades al bany per precaució, fins que el Consistori ha disposat dels resultats de les anàlisis de les mostres d'aigua preses a la zona.

Des del primer tancament d'aquestes platges de la badia de Palma –ocorregut el 7 d'agost, quan es va trencar una conducció de residuals que anava a la depuradora del Coll d'en Rabassa–, l'Ajuntament les ha tancades en cinc ocasions, les quatre darreres per vessaments propiciats per pluja intensa. Ciutat Jardí ha estat tancada els dies 6, 7, 12, 14 i 19 d'agost, i Can Pere Antoni, els dies 12, 14 i 19 del mateix mes.

L'ajuntament ha assegurat que "està treballant per a evitar que es tornin a produir aquests fets", encara que també ha volgut remarcar que es tracta "d'un problema històric i que la única diferència és que ells han pres les mesures necessàries per a evitar problemes als banyistes".

stats