Societat 16/10/2020

Suspenen les misses al cementeri de Palma els dies 1 i 2 de novembre per evitar-hi aglomeracions

El Bisbat de Mallorca ha pres aquesta decisió seguint les recomanacions de Cort, que ha prohibit tots els actes entorn d'aquestes festivitats

Ara Balears
1 min
El Bisbat de Mallorca ha demanat a tots els fidels celebrar Tots Sants a les seves parròquies.

PalmaEl Bisbat de Mallorca ha informat aquest divendres que se suspenen les misses del Dia de Tots Sants i del Dia dels Difunts, 1 i 2 de novembre, al cementeri de Palma per evitar-hi grans aglomeracions de gent. L'entitat ha pres aquesta decisió de manera consensuada amb Cort, ja que el Consistori palmesà ha prohibit celebrar els actes habituals entorn d'aquestes festivitats.

"Aquestes mesures extraordinàries s'han adoptat per donar resposta al moment de pandèmia que vivim pel covid-19. S'han de prendre mesures importants per evitar contagis i es vol intentar que no hi hagi concentracions de gent al cementeri de Palma", explica en un comunicat el Bisbat de Mallorca.

En aquest sentit, l'Església de Mallorca demana a tots els fidels que celebrin Tots Sants a les seves parròquies, "on hi ha les mesures necessàries de distanciament i higiene, amb l'esperança que l'any que ve es recobri la normalitat".

stats