Societat 10/05/2021

Susana Mora demana a Vueling connexions amb el Regne Unit

Vueling farà una campanya de difusió als seus clients sobre les normes sanitàries

Iván Martín
1 min
Susana Mora i Marco Sansavini s'han reunit aquest dilluns al Consell de Menorca

MaóLa presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, ha sol·licitat aquest dilluns al president de Vueling, Marco Sansavini, la millora de l'operativa aèria de l'illa amb el Regne Unit. Així ho ha traslladat Mora al màxim dirigent de la companyia aèria, que ha pres nota de les reivindicacions de la presidenta menorquina, entre les quals destaca reforçar l'operativa de Menorca amb destins estratègics com el Regne Unit, França i destins peninsulars.

El Consell ha informat de la reunió, celebrada a la seu de la institució a Maó, i amb la sensació que el missatge que volia transmetre l'organisme ha estat ben rebut per part de Vueling. A la trobada s'ha fet un intercanvi d'impressions sobre la situació actual del sector turístic i com es presenta la pròxima temporada.

Mora ha incidit a conscienciar als turistes sobre la importància de complir amb els protocols de sanitat i de prendre totes les precaucions necessàries. La presidenta ha traslladat a Sansavini els detalls de la nova campanya promocional "Menorca, el que ens agrada sentir", en què s'apel·la a la responsabilitat col·lectiva per a seguir mantenint bons indicadors sanitaris.

Per la seva banda, Vueling s'ha compromès a informar en tots els vols que operin amb l'illa, mitjançant la locució d'un text, sobre l'espai web de la Fundació Foment del Turisme de Menorca amb els protocols sanitaris en relació amb el covid-19. També s'ha compromès a suggerir la descàrrega de l'aplicació Radar Covid.

stats