Societat 28/07/2020

Mor la dona de 70 anys ferida en un accident de trànsit a Manacor

Un nin de deu anys està ingressat en estat crític a l'hospital Son Espases

Ara Balears
1 min
Ambulància del 061

PalmaUna dona de 70 anys ha mort en un accident de trànsit a la carretera de Manacor a Portocristo. A més, dos homes, dos adolescents i un nin de deu anys han resultat ferits de diferent gravetat a causa del xoc frontal entre dos cotxes.

Al lloc del succés s'hi varen traslladar quatre ambulàncies i vehicles d'intervenció ràpida, que varen traslladar els ferits a diferents hospitals, i varen atendre una setena persona per una crisi d'ansietat. Els dos ferits que tenien el pronòstic més greu eren un nin de deu anys i la dona de 70, que finalment ha mort a Son Espases. El menor continua ingressat en estat crític.

A l'accident han resultat ferits també amb múltiples cops dues joves de 15 i 17 anys, que varen ser traslladades a l'Hospital de Manacor; un home de 65 anys, traslladat a l'Hospital de Llevant, i un altre home de 37 anys amb un trauma de tòrax que ha ingressat al centre hospitalari de Manacor.

A més, una dona de 45 anys ha estat assistida pels sanitaris que s'han traslladat a l'accident per una crisi d'ansietat.

stats