Societat 04/05/2022

Sis anys de presó per a un home de 78 anys que va abusar 12 vegades d'una menor a Palma

El condemnat haurà de pagar una indemnització de 14.220 euros a la víctima

ARA Balears
1 min
L'Audiència Provincial de Palma

PalmaLa Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears ha condemnat a sis anys de presó i una indemnització de 14.220 euros l'home acusat d'abusar sexualment en, com a mínim, dotze ocasions d'una menor a Palma. El condemnat, de 78 anys, va aprofitar la relació d'amistat que tenia amb la família de la víctima i el fet de ser massatgista professional per abusar de la menor en reiterades ocasions.

Els fets varen succeir des del mes d'agost del 2016 fins a finals del 2017. Segons va explicar la víctima -que en aquell moment tenia 14 anys- i ha reconegut l'acusat, l'home li va fer un massatge i quan ella estava tombada al sofà va aprofitar per tocar-li els pits. Aprofitant els massatges, l'acusat demanava a la víctima que es llevàs els sostenidors i els calçons, i aprofitava per abusar sexualment d'ella.

La majoria de les agressions varen ser a casa de l'home, quan aprofitava un suposat tractament i els massatges per abusar-ne. Segons ha detallat la defensa durant el judici, la víctima presenta un quadre d'estrès agut i necessita atenció psicològica des del 2018. El 2021, la justícia ja va dictar una ordre d'allunyament de 30 metres i va prohibir a l'acusat qualsevol mena de comunicació amb la víctima.

stats