Societat 31/12/2021

Salut confirma 32 casos actius entre usuaris de residències a les Balears

A l'Arxipèlag s'han detectat 1.973 nous contagis en un dia

ARA Balears
1 min
Una usuària d'una residència de gent gran.

Les residències de les Illes Balears tenen 32 positius actius entre els usuaris i 82 entre els treballadors, segons ha informat Europa Press amb dades de la Conselleria de Salut i Consum. Dels residents, 10 estan hospitalitzats i els altres són als geriàtrics.

Concretament, els contagis s'han registrat a deu residències de Mallorca i tres de Menorca. Aquestes són la Llar d'Ancians (un usuari i sis treballadors positius), la residència Seniors de Manacor (un usuari), Cas Metge Rei (un resident), Cas Notari (quatre padrins i dos treballadors), Bonanova (dos usuaris i 13 sociosanitaris), Sant Domingo (tres residents i deu professionals), Domusvi Costa d'en Blanes (dos usuaris i tres treballadors), Sant Pere i Sant Bernat (un usuari), Germanes dels Pobres (un usuari) i Domusvi Capdepera (un usuari).

D'altra banda, els centres de Menorca amb casos actius de covid-19 són la residència Gent Gran Cime (13 usuaris i cinc treballadors), residència Geriàtrica Assistida de Maó (un usuari i quatre treballadors) i Es Ramal (un resident i un treballador).

1.973 nous contagis

Al conjunt de l'Arxipèlag, s'han detectat 1.973 nous contagis: 1.460 a Mallorca, 282 a Menorca, 214 a Eivissa i 17 a Formentera. La taxa de positivitat en les proves diagnòstiques és del 23,18%. Als hospitals hi ha 235 pacients infectats a planta i 61 a l'UCI. L'Atenció Primària fa el seguiment de 22.712 illencs.

stats