Societat 30/03/2021

Ryanair inclou 22 noves rutes amb les Balears aquest estiu

L'aerolínia tindrà més de 700 vols setmanals amb els aeroports de les Illes

ARA Balears
1 min
Avions de Ryanair

PalmaRyanair operarà 121 rutes amb els aeroports de Palma, Eivissa i Maó aquest estiu i 22 seran noves, ha informat la companyia en un comunicat. En total, l'aerolínia tindrà més de 700 vols setmanals amb els aeroports de les Balears, segons recull l'agència Efe.

En el cas de Son Sant Joan, hi haurà 10 noves rutes amb Belfast amb dues connexions setmanals amb Copenhaguen, Tesside, Nàpols, Bucarest, Pisa, Tenerife Nord, Venècia, Treviso i Jerez. A més, la ruta Palma – Saragossa comptarà amb tres freqüències setmanals.

Des de Menorca hi ha nou noves rutes: hi haurà tres freqüències setmanals amb Alacant i Sevilla i dues setmanals amb Màlaga, Bolonya, Bordeus, Marsella, Nàpols, Tolosa i Viena.

En el cas d'Eivissa són tres les noves rutes a Belfast, i a Bari hi haurà dues freqüències setmanals. Amb Alacant s'hi connectarà amb tres vols cada setmana.

El director de Màrqueting de Ryanair, Dara Brady, considera que a mesura que els programes de vacunació avancin en els pròxims mesos "el tràfic aeri es disparà aquest estiu". Amb la nova programació d'estiu per les Illes, la companyia "dona suport a la recuperació dels llocs de feina i les economies locals, a la vegada que continua amb el seu compromís amb el turisme i la connectivitat a Espanya", ha assegurat Brady.

stats