Societat 03/10/2023

El rodatge d'una pel·lícula a Ciutadella deixa 350.000 euros d'impacte econòmic

S'han contractat 150 figurants menorquins i professionals del sector audiovisual

Iván Martín
1 min
Un operari durant una gravació.

MAÓL'enregistrament al llarg d'aquesta setmana d'una pel·lícula italiana a Menorca produïda per Colorado Films suposarà un impacte econòmic de 350.000 euros per a l'illa, segons ha anunciat el Consell. La institució ha detallat la xifra tenint en compte que s'han contractat a prop de 150 figurants menorquins, així com professionals del sector audiovisual, a més de les despeses del rodatge relacionades amb l'allotjament de l'equip en hotels i els serveis de càtering.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), a través de la Menorca Film Commission, i el Consell Insular han participat oferint assessorament i suport a la productora per al rodatge del llargmetratge, que es farà aquesta setmana en diferents localitzacions de l'illa com Ciutadella, Cavalleria, Líthica, es Grau, Binibèquer o Son Bou, entre d’altres.

En concret, la Menorca Film Commission actua com a intermediària amb les administracions que gestionen els espais que poden ser utilitzats com a localitzacions i impulsant la projecció exterior de les produccions que es fan a Menorca. La projecció de la pel·lícula suposarà també una important promoció en l'àmbit turístic en el mercat italià.

stats