Polèmica

Risto Mejide s'escaqueja de canviar els bolquers de la seva filla perquè "no té valor afegit"

Ho ha reconegut en un podcast que fa amb la seva dona, Laura Escanes

1 min
Laura Escanes i Risto Mejide, a Buenos aires

BarcelonaEl publicista i presentador de televisió Risto Mejide està acostumat a provocar controvèrsia amb les seves opinions. La seva última sortida de to ha tingut lloc al podcast Cariño, pero ¿qué dices?, on ell i la seva dona, la influencer Laura Escanes, parlen de la seva intimitat. En un dels capítols, el publicista ha confessat que sempre que pot s'escaqueja de canviar-li els bolquers a la seva filla Roma perquè considera que és una activitat que no té cap mena de "valor afegit".

Mejide ho explica entre rialles durant una conversa amb la seva dona, que el mira amb condescendència. "M'has agafat en una època en què no tinc cap mena de ganes de fer segons quines coses", diu el publicista, que afegeix que entre les coses que li fa mandra fer s'inclou canviar-li els bolquers a la seva filla, que va néixer el 2019. "Això no significa que l'estimi menys, però si tinc la mínima oportunitat de traspassar aquesta tasca a algú, ho faré", argumenta. Per la reacció d'Escanes a les paraules del marit sembla clar que és ella qui assumeix la majoria de vegades una activitat que Mejide descriu com "la més ingrata del món".

Segons l'opinió de Mejide, canviar els bolquers de la seva filla no té cap benefici o recompensa per a ell. "La meva filla no m'ho agrairà quan sigui gran", considera. A banda de Roma, Mejide té un altre fill nascut de la seva relació amb la presentadora Ruth Jiménez.

Els comentaris del publicista han sigut ràpidament criticats per moltes usuàries de les xarxes socials, que han assenyalat que Mejide aplica una mentalitat "capitalista" a la cura de la seva filla.

stats