Societat 10/06/2020

El govern espanyol elimina les restriccions de vols entre les Balears

Les aerolínies poden adaptar lliurement la seva oferta

Ara Balears
1 min
Aeroport de Son Sant Joan

PalmaEl govern espanyol ha eliminat la reducció mínima del 70% en l'oferta de vols a les Balears, segons publica aquest dimecres el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Aquesta mesura es va posar en marxa a causa de la crisi sanitària generada pel coronavirus, però ara amb aquesta resolució les aerolínies podran adequar lliurement la seva oferta de vols entre les Balears. La decisió s'ha pres d'acord amb el Govern balear, que s'ha mostrat d'acord de "relaxar les restriccions" que fins ara hi ha hagut amb les operacions entre les Illes, indica Efe.

En el pla de desescalada, s'habilita la Direcció General d'Aviació Civil per adaptar els nivells del servei i possibilitar una prestació mínima en les connexions aèries sotmeses a les obligacions de servei públic. En tot cas, la resolució apunta que l'oferta de vols anirà en funció de la demanda i de com avanci el procés cap a la nova normalitat.

En aquest sentit, la Direcció General d'Aviació Civil aconsella que l'increment de l'oferta dels seveis aeris augmentin "gradualment", especialment en les comunitats que es troben en fases avançades, com és el cas de les Balears i de les Canàries, on també s'han eliminat les restriccions.

stats