Els jutges suspenen la repetició de les oposicions del Govern

L'examen estava previst per aquest dissabte però els opositors que ja havien aprovat a la primera convocatòria van demanar al Tribunal Superior que el desconvoqués 

La Sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha decidit suspendre la repetició dels examens d'informàtica que corresponen a les oposicions del cos auxiliar del Govern. Les proves es van anul·lar la primera vegada després de detectar-se errades a les preguntes. 

Després de la celebració de les oposicions el passat 26 de maig, al juny el tribunal qualificador de les proves del Cos Auxiliar de les Oposicions CAIB 2018 va anul·lar el segon exercici de la prova d'informàtica, després de revisar 173 al·legacions per diverses circumstàncies que van succeir durant l'examen al qual es van presentar 694 aspirants.

Però aquest dijous els opositors que havien aprovat els exàmens, han presentar una demanda contra el Govern i han demanat al Tribunal Superior que desconvoqués la repetició de les proves com a mesura cautelar. D'aquesta manera, els jutges han decidit suspendre les proves, sense entrar en més detalls del tema. A l'acte dictat aquest mateix divendres, el TSJIB considera que es donen motius d'especial urgència per adoptar aquesta mesura excepcional.  

Anul·len l'examen d'informàtica d'auxiliar administratiu per no complir el principi d'igualtat

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF