Societat 05/12/2019

Reobren les carreteres de Mallorca afectades per les pluges

Encara resta tancada la carretera del Murterar per precaució

Ara Balears
1 min
Imatge d'una carretera inundada aquest dimecres. / TWITTER

PalmaReobren les carreteres que es varen tallar aquest dimecres per les intenses pluges que varen caure a Mallorca i que varen deixar 11 torrents desbordats, segons ha informat el Departament de Carreteres del Consell de Mallorca. Les darreres carreteres a normalitzar-se han estat la del Murterar, el pas inferior Can Alorda, la carretera Inca-Sencelles i la de la Cabaneta a la carretera vella de Sineu. L'única carretera que resta tancada per precaució és la del Murterar.

L'112 va gestionar 141 incidents per les intenses precipitacions fins a les 21 h d'aquest dimecres: 129 a Mallorca, 9 a Eivissa, 2 a Menorca i un a Formentera. En 55 casos varen ser actuacions per acumulació d'aigua a la calçada i vies públiques; 27 per inundacions de soterranis i locals; 12 per caiguda d'arbres i 10 per torrents desbordats, entre altres incidències.

La borrasca va deixar registres de pluges en una sola jornada com els 191 litres per metre quadrat de Sóller, els 122 litres per metre quadrat a Santa Maria del Camí; 119,2 a Escorca o els 118,3 a la serra d'Alfàbia a Bunyola.

stats