Societat 31/12/2018

Rafael Pantoja no patia cap trastorn mental el dia del crim

Segons ha informat 'Diario de Mallorca', l'agressor va ser hospitalitzat per les seves amenaces de suïcidi

Ara Balears
1 min
Rafael Pantoja arribant als jutjats de Via Alemanya.

PalmaRafael Pantoja, l'home que va matar a ganivetades la seva exparella, Sacramento Roca, a Palma, no patia trastorns mentals greus el dia del crim. Segons 'Diario de Mallorca', la psiquiatra que el va atendre a Son Espases després de la detenció el passat 16 de novembre va descartar que l'home tingués les facultats mentals alterades.

Aquest informe mèdic, remès al jutjat que investiga l'assassinat de Sacramento Roca, tanca la porta de moment que Pantoja al·legui problemes mentals per atenuar la seva responsabilitat. Es tracta d'una primera valoració psiquiàtrica, que haurà de ser completada amb nous exàmens els pròxims mesos.

Recordem que l'autor del crim va intentar autolesionar-se el vespre que va ser ingressat a l'hospital i quan va passar al centre penitenciari es va aplicar el protocol antisuïcidis. Rafael Pantoja està imputat per l'assassinat de Sacramento Roca i, en una altra causa judicial, per l'assetjament al qual la va sotmetre presumptament durant el temps que va transcórrer entre la seva ruptura i el crim.

stats