Societat 18/10/2021

Quasi tots els casos de covid-19 detectats a les escoles són de menors de 12 anys

Aquest és l'únic col·lectiu que encara no es pot vacunar contra el coronavirus

ARA Balears
1 min
Nins entrant a l'escola

PalmaLa incidència del coronavirus als centres educatius de les Illes Balears es manté a la baixa una setmana més i la gran majoria dels casos detectats són d'alumnes d'Infantil i Primària (menors de 12 anys), l'únic col·lectiu que encara no es pot vacunar contra el covid-19. Aquest dilluns la Conselleria de Salut de les Balears ha informat que els darrers set dies s'han notificat 65 casos de covid-19 entre els estudiants (vuit menys que la setmana passada) i quatre positius entre el personal docent.

Les xifres del covid-19 a les escoles manté la tendència descendent que hi ha hagut des de l'inici del curs escolar. A través d'una nota de premsa, Salut ha explicat el 93,4% dels casos de coronavirus detectats la darrera setmana a les Illes és d'alumnes menors de 12 anys que corresponen als nivells d'Infantil i Primària. A més, el 93,4% dels alumnes que estan en quarantena a l'Arxipèlag és també d'aquesta franja d'edat i cursos acadèmics en els quals l'alumnat no està vacunat.

Actualment només el 0,03% dels estudiants de l'Arxipèlag té el contagi actiu i es preveu que la xifra continuï baixant arran de la caiguda de tots els indicadors de la pandèmia a les Illes Balears i l'elevat percentatge d'immunització davant el virus de docents i la societat illenca en general.

stats