Tribunals
Societat 03/05/2024

Presó provisional per a l'autor del doble assassinat de Manacor

L'home continua ingressat a l'àrea psiquiàtrica de Son Espases

ARA Balears
2 min
La Policia Nacional i el Servei d'Emergències durant les tasques d'investigació a la finca on es varen trobar els cossos.

PalmaEl Jutjat d'Instrucció número 2 de Manacor ha decretat presó provisional per al presumpte autor de doble assassinat de Manacor, que continua ingressat, en qualitat de pres, no de detingut, a l'àrea psiquiàtrica de l'hospital Son Espases per motius de salut i no ha pogut prestar declaració. La previsió, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) i ha recollit Europa Press, és que, una vegada es recuperi, pugui passar davant el jutge.

Els fets es remunten a dilluns, quan al voltant de les 9 h es va rebre un avís per foc en una finca de Manacor. Una patrulla de seguretat ciutadana es va desplaçar al lloc i es va endinsar a la finca, on va localitzar el foc i un home en estat nerviós. Aquest, en adonar-se de la presència policial, va agafar un bidó de benzina i una torxa artesanal per atacar els agents, als quals va amenaçar.

Els policies varen aconseguir neutralitzar-lo i el varen detenir. Després, varen comprovar que hi havia foc en uns arbres que delimiten una part de la parcel·la i una foguera. Els bombers varen acudir a la finca i varen extingir el foc, de manera que els policies varen observar que a la foguera havia restes d'un cadàver ja calcinat. A l'interior del domicili varen trobar un altre cos, el d'un home, que va resultar ser el germà gran del detingut.

Els agents varen acordonar la zona i s'hi varen desplaçar agents de la Policia Judicial, la Policia Científica i el Grup d'Homicidis, que varen assumir la investigació. Els cadàvers presentaven senyals de violència i varen veure nombrosos danys a la casa, així com al cotxe de l'home. Els policies varen poder identificar el cadàver del germà, que tenia una discapacitat intel·lectual. El cadàver calcinat es tractaria de la mare, que també convivia amb els dos homes a la finca, però s'haurà d'identificar mitjançant ADN.

stats