Demanen 28 anys de presó a un home per prostituir i abusar de tres dones

L'acusat va aprofitar que les treballadores del seu local no disposaven de recursos econòmics i que eren estrangeres irregulars

Demanen 28 anys i sis mesos de presó per al propietari de dos locals de cites a s'Arenal. Se l'ha acusat de prostituir i obligar a mantenir relacions sexuals a tres treballadores entre el 2009 i el 2014, una de les quals era menor d'edat. El demandat serà jutjat dilluns i dimarts per l'Audiència de Palma.

L'acusat, que en el moment dels fets tenia 71 anys, va aprofitar que les treballadores no tenien recursos econòmics i que eren estrangeres en situació irregular. També les va amenaçar en acomiadar-les del local, lloc on ballaven amb els clients. Les que volien podien alternar i mantenir relacions sexuals amb ells, pel que cobraven més. 

La Fiscalia demanarà que es condemni l'acusat per abusos sexuals, prostitució i assetjament, delictes que sumen un total de 28 anys i sis mesos de presó. També demanarà que pagui una multa de 12.000 € i que indemnitzi a cada dona perjudicada amb 20.000 €.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF