Borrasca
Societat 28/02/2023

Els torrents no registren més incidents tot i la persistència de la pluja

Segons el Govern, no hi ha constància de més desbordaments

ARA Balears
1 min
Torrent de Sa Riera, a Palma.

PalmaEls torrents de Mallorca no han registrat incidents destacables durant l'horabaixa d'aquest dimarts tot i la persistència de la pluja. Segons ha explicat el Govern i ha recollit Europa Press, no hi hagut constància de més desbordaments ressenyables que els registrats durant la nit del dilluns i aquesta matinada a Campanet, Manacor, sa Pobla, Pollença, Binissalem i Artà. Encara així, l'Executiu ha assenyalat que tot i que la situació ja es normalitza, s'està posant especial atenció sobre el torrent de Sant Miquel i el torrent de Búger (sa Pobla), així com en el torrent Gros i de la Riera, a Palma.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha insistit a demanar precaució a la ciutadania i que s'eviti estar a prop dels torrents. No s'esperen torrentades, però sí que hi pot haver inundacions a la via pública, habitatges o garatges. A més, es preveu que el desgel de la neu augmenti encara més els cabals.

La previsió és que la situació millori dimecres dematí. Els fenòmens adversos es desplaçaran a Menorca, però no s'esperen incidències destacables. El temporal es traslladarà després cap a Itàlia.

A més, Emergències ha fet una crida a la població perquè no telefoni a l'112 per demanar informació sobre l'estat de les carreteres perquè aquest número de telèfon només s'ha de fer servir per a casos d'emergència.

stats