Societat 09/09/2021

El PP urgeix l'Estat a adjudicar l'OSP Madrid-Menorca

L'1 de novembre és el darrer dia amb vol directe a la capital

Iván Martín
1 min
Un avió de la companyia Air Nostrum operant l'OSP amb Madrid.

MAÓEl PP Menorca ha denunciat el retard que acumula el procés d'adjudicació per l'Obligatorietat de Servei Públic (OSP) de la ruta Madrid-Menorca, i ha recordat que l'1 de novembre és el darrer dia que s'ha programat un vol directe entre l'illa i la capital espanyola. Aquest dia l'únic vol directe que es durà a terme serà el d'anada, així que per tornar a Menorca s'hauria de fer una escala a un altre aeroport.

La presidenta del PP Menorca, Coia Sugrañes, ha explicat que l'endarreriment de l'adjudicació de l'OSP està generant un greu contratemps a la ciutadania: "Empreses, estudiants, ciutadans que per un motiu o l'altre volien assegurar plaça en els vols directes dels pròxims mesos, han d'esperar mentre les agències de viatges, grans perjudicades per la pandèmia, tampoc poden gestionar les reserves".

D'altra banda, Sugranyes ha exigit al govern de l'estat espanyol més celeritat en el procés i s'ha mostrat sorpresa que això succeeixi entre institucions amb el mateix color polític: "En lloc d'intentar obtenir beneficis i aconseguir que les coses funcionin, sembla que retrocedim, es dona un excés de confiança i aquí ens trobam amb els perjudicis i incomoditats".

stats