Societat 27/08/2020

Company envesteix contra Armengol per la gestió de la pandèmia

El PP demana reunir-se amb la presidenta per pactar mesures contundents contra el covid-19

Catalina Riera
1 min
El president del PP, Biel Company.

PalmaEl president del Partit Popular i líder de l'oposició a les Balears, Gabriel Company, ha criticat aquest dijous la gestió del Govern amb la crisi sanitària. Ha acusat la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol, de fer una "campanya de màrqueting" i d'imposar "més de 300 mesures que no s'acaben d'entendre". El PP, doncs, ha abandonat del tot la treva amb el Govern a causa del coronavirus i ha envestit contra la presidenta.

Company, a més, ha sol·licitat una reunió bilateral per elaborar un pla sanitari, educatiu, social i econòmic per fer front a la pandèmia. L'objectiu d'aquesta reunió és "arribar a acords, no fer-se fotos", hi ha insistit. Així mateix, ha demanat "un diàleg sincer, com sempre diu Armengol, una frase que utilitza molt i no ha utilitzat en cinc anys".

El president del PP ha remarcat també que el seu partit té "experiència en la gestió en situacions difícils i complicades", i per això Armengol "ho hauria d'aprofitar". Per exemple, ha exposat algunes de les propostes que el PP té davant l'inici del curs escolar. "Cada centre educatiu públic, privat i concertat de les Balears hauria de tenir un coordinador covid-19, també s'haurien de fer proves PCR a tot el personal del centre i reduir les ràtios, ja que només així es podrà garantir una tornada segura a les aules", ha afegit sense especificar com caldria finançar-ho.

stats