Societat 18/08/2021

Un positiu de covid a un buc que feia Barcelona-Palma provoca retards i cancel·lacions

El vaixell que havia de partir a les 11.30 de Mallorca a Catalunya no ho ha fet fins a les 14 h

ARA Balears
1 min
La tripulació del buc afectat.

PalmaUn passatger positiu de covid-19 de la tripulació del buc GNV Bridge que feia la ruta Barcelona-Palma ha provocat aquest dimecres importants retards i la cancel·lació de la connexió entre Eivissa i València, segons ha informat Europa Press. El vaixell no ha arribat a sortir de Barcelona, atès que el comandant ha donat positiu de coronavirus i han hagut d'aïllar la resta dels viatgers aplicant els protocols sanitaris.

Per això, l'embarcació que havia de partir aquest dimecres a les 11.30 h de Palma no ho ha fet fins prop de les 14 h i, a més, amb destinació a Eivissa abans d'anar cap a Barcelona. Com a conseqüència, s'han format llargues coes de passatgers al port de Palma.

Amb la intenció de solucionar l'incident, l'empresa ha reubicat els passatgers al buc GNV Sealand, que habitualment cobreix el trajecte Palma-Eivissa-Barcelona. No obstant això, s'ha mantingut el passatge que el Sealand havia de transportar fins a Eivissa, on ha arribat passades les 16.30 h. Després, ha sortit cap a Barcelona, on està previst que arribi de matinada, cap a les 2 h.

Per aquest motiu, els passatgers afectats han protestat assegurant que s'han produït aglomeracions perquè el vaixell havia completat l'aforament en sumar els viatgers que anaven cap a Eivissa i a Barcelona. A més, han criticat que després de passar hores dins del buc, han intentat partir, però no els han deixat.

stats