Societat 25/08/2021

La Policia Nacional ha detingut a Palma un home cercat per les autoritats alemanyes

El presumpte autor va cometre un robatori de doblers en efectiu a una benzinera amenaçant amb una pistola

ARA Balears
1 min
Un agent de policia.

PalmaLa Policia Nacional de Palma va detenir el passat 13 d'agost un home de 29 anys d'origen alemany que tenia una Ordre Europea de Detenció i Entrega interposada per les autoritats alemanyes, segons ha informat aquest dimecres l'autoritat policial.

Els fets es varen produir el 21 de juliol, quan el presumpte autor va robar doblers en efectiu a una benzinera del seu país a la qual, suposadament, va accedir amb una pistola que duia amagada a la cintura. Una patrulla de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) va detenir l'home en un carrer pròxim al barri del Terreno, després de comprovar que estava en crida i cerca per part dels cossos de seguretat d'Alemanya.

El detingut va passar a disposició del Grup de Crim Organitzat i Delinqüència Internacional de la Policia Nacional de Palma, que va fer les gestions oportunes per confirmar que, efectivament, era l'home que l'executiu alemany cercava per un delicte de robatori i extorsió. L'home va passar a disposició judicial i se li ha decretat presó provisional.

stats