Societat 20/10/2020

La Policia Local de Palma renova la flota de cotxes patrulla

Els vehicles tenen nou equipament policial i són de baixa emissió de CO2

Ara Balears
1 min
Els nous cotxes patrulla de l'Ajuntament de Palma

PalmaLa Policia Local de Palma ha rebut els darrers cinc vehicles de la renovació de la flota de cotxes patrulla. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma a través d'un comunicat, aquests nous vehicles inclouen retolats, sirenes i equips d'emergències, entre altres equipaments policials, i la meitat disposen també d'equipament per traslladar detinguts.

A més de l'equipament policial, els nous cotxes de la Policia Local de Palma són de baixa emissió de CO2 i s'adapten als estàndards de sostenibilitat actual. En la presentació de la nova flota de vehicles, el batle de Palma, José Hila, ha remarcat que el Consistori aposta per "un model de policia de proximitat i, per això, consideram important que puguin disposar de mitjans de transport adients que els facilitin la feina".

Per la seva banda, la primera tinent de batle i regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, ha explicat que, juntament amb aquests vehicles, la Policia Local de Palma ha rebut 15 bicicletes elèctriques i ha remarcat que l'objectiu d'aquesta operació és dotar "de millors equipaments els nostres policies per poder donar un millor servei a la ciutadania".

stats