Societat 06/10/2021

La Policia Local de Palma denuncia set conductors de patinets en un dia

No duien l'armilla obligatòria o conduïen amb auriculars posats

ARA Balears
1 min
Un noi conduint un patinet elèctric per la rambla de Catalunya de Barcelona, en una imatge d’arxiu.

PalmaLa Policia Local de Palma ha posat set denúncies contra conductors de patinet en un dia, amb motiu del control que va fer un dispositiu policial dimarts, segons ha informat aquest dimecres Europa Press a través de l'àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament.

Les actes es varen aixecar per diversos motius, com ara no dur l'armilla reglamentària o usar auriculars conduint. També es va fer una prova d'alcoholèmia a un dels conductors, que va donar positiu, i per aquest motiu se li va requisar el patinet. La policial ha detectat que sovint els conductors de patinet van beguts.

Durant la jornada de dimarts els agents varen controlar 25 patinets, i en tot el mes de setembre s'aixecaren 87 actes per 170 controlats, segons dades de l'Ajuntament. Cal recordar que el mes passat un home va resultar ferit greu després de xocar amb el seu patinet elèctric amb un piló metàl·lic a la barriada del Molinar. Un altre va quedar igualment ferit en xocar amb un cotxe en un encreuament del carrer de Joan Alcover, a Palma.

stats