Societat 28/11/2018

La Plataforma Antiautopista veu la modificació del Consell de Mallorca com una oportunitat per aturar-la

Les diverses comissions que integren la iniciativa contrària a l'ampliació de l'autopista de Llucmajor-Campos s'han reunit a Can Alcover per debatre-la

Kike Oñate
1 min
010df260-79b5-4069-a044-353664d6deab

PalmaLa Plataforma Antiautopista, integrada per diferents comissions, s'ha reunit en assemblea per continuar debatent com aturar la construcció de l'autopista Llucmajor-Campos l'endemà que la consellera Mercedes Garrido anunciàs la intenció per part del Consell de Mallorca de modificar el projecte de l'ampliació, actualment adjudicat i en plena execució.

Un dels participants ha volgut expressar que "és un triomf de l'assemblea que el consell s'hagi replantejat una rectificació, perquè podem comprovar que escolten les nostres reivindicacions". Un altre dels arguments més compartits ha estat que "no importa quants metres facin, el problema és el model basat en la construcció de més autopistes".

Per altra banda, la idea de continuar units sota la idea d'una plataforma diversa i plural continua sent compartida i forma part dels seus fonaments per continuar realitzant accions.

stats