MOBILITAT A MALLORCA
Societat 10/03/2018

Deneguen la moció d’El Pi per limitar els vehicles de lloguer

D’altra banda, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, va voler deixar clar que “nosaltres estam fent passes per fer la iniciativa legislativa davant el parlament

J. M. M.
2 min
Deneguen la moció d’El Pi per limitar els vehicles de lloguer

PalmaLa moció per limitar el nombre de vehicles de lloguer va ser denegada amb 5 vots a favor, 17 vots en contra i 9 abstencions. La formació El Pi va presentar ahir una moció al ple, en què reclamava una modificació de les normes jurídiques reguladores de la mobilitat a Mallorca i la delimitació dels sostres màxims de cotxes. El portaveu d’El Pi, Toni Pastor, va explicar que “des del començament de la legislatura reivindicam l’establiment d’un límit de cotxes de lloguer que provenen d’empreses de fora de l’illa, com ja es fa a Formentera”. Segons Pastor, “a l’estiu, a les carreteres de la nostra illa es viuen situacions molt complicades i s’hi han de cercar solucions ja”.

D’altra banda, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, va voler deixar clar que “nosaltres estam fent passes per fer la iniciativa legislativa davant el parlament. Hem fet tot el recompte de vehicles dins del Pla de mobilitat, però hi votam en contra perquè no som competents en matèria de mobilitat. Podem fer el recompte de vehicles, però això sobretot ho ha de fer el Govern de les Illes Balears. I jo vull recordar que ells tenen grup parlamentari”.

Toni Pastor

En aquest sentit, el portaveu d’El Pi, Toni Pastor, va recriminar a Mercedes Garrido que “si això no és competència seva, com a mínim arreglin el transport públic i les línies d’autobús de diferents zones de l’illa.” “Vostès estan molt preocupats per arreglar el transport dels turistes, perquè puguin anar a l’aeroport, però s’han oblidat i no fan res pel cambrer que cada dia ha d’anar des de Manacor a s’Illot per fer feina a un restaurant o un hotel durant tot l’estiu o durant una bona part de la temporada.

stats