Societat 27/12/2018

El Pi impugnarà l'acord del Consell d'abandonar la gestió de l'hipòdrom de Manacor

Toni Pastor ha qualificat la revocació del conveni com "una mesura desproporcionada i equivocada"

Toni Crespí
2 min
Imatge d'arxiu

PalmaEl grup d'El Pi ha anunciat que impugnarà l'acord adoptat al plenari del Consell de Mallorca el passat 21 de desembre en què es va aprovar que l'ens insular abandonaria la gestió de l'hipòdrom de Manacor en el termini màxim de dos mesos. El portaveu del grup, Toni Pastor, ha qualificat aquesta mesura de "desproporcionada i equivocada" i ha destacat que "la revocació del conveni amb el consistori està ple d'irregularitats tant en el fons com en la forma".

Pastor ha manifestat que la formació estudia presentar un recurs contenciós administratiu amb l'objectiu de salvar el recinte i de potenciar les carreres de trot. Així, el portaveu ha assegurat que "farem tot el possible perquè no es dugui a terme i es busqui una sortida que garanteixi la supervivència de l'hipòdrom".

Imatge de la roda de premsa d'aquest dijous del grup d'El Pi

De la mateixa manera, Pastor ha explicat que "s'ha arribat a aquesta situació per la manca de capacitat negociadora del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, que ha tornat a demostrar l'animadversió que té contra els interessos dels ciutadans de Manacor".

Per la seva banda, el regidor d'Interior i Esports de l'Ajuntament de Manacor, Miquel Perelló, ha manifestat que "ens sentim molt decebuts amb l'actitud del Consell". Perelló no ha volgut garantir que les curses de trot a Manacor puguin continuar, però ha afirmat que "a pesar que l'Institut Hípic abandoni la gestió del recinte, nosaltres lluitarem i farem feina perquè no deixi d'haver-hi mai carreres a l'hipòdrom de Manacor".

Amb tot i això, Pastor ha apuntat que el Consell ha demostrat que no aposta pel món del trot i "molt menys per les famílies de cavallistes que viuen d'aquest esport". El portaveu ha conclòs dient que sempre han considerat que Manacor és un hipòdrom de segona i que "el seu objectiu és tancar-lo".

stats