Diversitat
Societat 10/10/2022

"Les persones trans existeixen i sempre han existit"; l'Octubre Trans arriba a Palma

L'objectiu és visibilitzar la diversitat i lluitar contra els estigmes que envolten aquest col·lectiu

ARA Balears
1 min
Cartell de l'Octubre Trans

Palma L'Octubre Trans arriba a Palma i aquest divendres es farà la primera de les activitats programades. En la presentació del cartell, el regidor de Justícia Social, Feminisme i LGTBI+, Alberto Jarabo, ha remarcat que "les persones trans existeixen i sempre han existit, a totes les cultures del món, i amb aquests actes continuam per un camí que començà a la dècada dels seixanta i que el que ha permès és visibilitzar la diversitat".

Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, l'Octubre Trans començarà aquest divendres 14 d'octubre i es faran diverses activitats fins al pròxim 5 de novembre. Enguany estan preparades una desena de propostes entre les quals destaquen tallers, un recital de poesia, projeccions i una representació vivencial. El programa té activitats adreçades a diferents públics amb l'objectiu de donar visibilitat al col·lectiu i lluitar contra els prejudicis que l'acompanyen.

El primer acte previst és la projecció del documental Trans Happy, que es farà divendres a les 17 hores a l'Espai Jove Migjorn. L'Octubre Trans té un pressupost de 4.453 euros.

stats