Societat 29/03/2020

Una persecució policial a Alcúdia acaba amb un detingut per circular sense carnet i incomplir el confinament

La Guàrdia Civil va arrestar dissabte un jove de 27 anys com a presumpte autor d'atemptat, resistència i desobediència als agents

Ara Balears
1 min
Imatges posteriors a l'accident

PalmaLa Guàrdia Civil va detenir aquest dissabte un jove de 27 anys a Alcúdia com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat, resistència i desobediència a agents de l'autoritat. A més, se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària i de danys. Els efectius varen haver de perseguir-los amb els vehicles oficials després que s'escapàs a gran velocitat.

Els fets varen ocórrer dia 28 a l'horabaixa, quan una patrulla va aturar el conductor del vehicle, que circulava a gran velocitat per un carrer d'Alcúdia. La intenció era comprovar el motiu pel qual circulava, ateses les restriccions establertes en el Reial Decret 463/2020. Però el conductor va ignorar els senyals dels agents i es va fugar, fet que els va obligar a perseguir-lo també amb els respectius cotxes oficials.

Després de recórrer diversos quilòmetres, el conductor fugat va patir un accident que va provocar danys en l'enllumenat públic. En detenir-lo, els agents varen comprovar que no tenia carnet de conduir i que el cotxe tampoc tenia l'assegurança obligatòria. A més, no havia fet la transferència de titularitat, després d'haver-lo comprat a un tercer.

En el moment de la detenció, el conductor va agredir un dels agents, es va resistir de manera agressiva i va intentaar fugir a peu, però finalment varen aconseguir immobilitzar-lo. A banda d'això, el varen denunciar per haver incomplert les restriccions de l'estat d'alarma.

stats