Societat 24/08/2019

Pengen tres pancartes contra l'arribada massiva de creuers a Palma

Endavant-OSAN ha assegurat que l'"actual ritme d'arribada de creuers suposa el desembarcament, en poques hores, d'entre 10.000 i 15.000 turistes als nostres carrers"

Ara Balears
1 min
Pengen tres pancartes contra l'arribada massiva de creuers a Palma

PalmaEndavant-OSAN ha penjat tres pancartes al principal accés per a passatgers del ort de Palma per denunciar els efectes de l'arribada massiva i continuada de creuers a Palma. Segons l'organització, l'"actual ritme d'arribada de creuers suposa el desembarcament, en poques hores, d'entre 10.000 i 15.000 turistes als nostres carrers".

A més, han assegurat en una nota de premsa que "la nostra ciutat és la segona més contaminada d'Europa per aquests vaixells. Són públiques les dades que indiquen que el diòxid de sofre emès pels creuers durant el 2017 representà un volum equivalent a deu vegades el dels cotxes de Palma".

Amb aquesta acció han volgut insistir en la denúncia d'"un model econòmic que precaritza a les nostres treballadores, destrueix el nostre medi ambient, folkloritza la nostra cultura i s'apropia dels nostres espais públics".

stats